Drive in cinema Breda Airport 2018

Herpositionering Ondernemersvereniging Ondernemers Koepelcentrum
22 maart 2018
Classic Cars & Aeroplanes
15 mei 2018

Drive in cinema Breda airport
programmaonderdeel 1, 3, 4, 5, 6 en 8 

Programmaonderdeel 1:
Om in te spelen op de toename en groei van de Nederlandse en internationale dagrecreanten is de Drive in Cinema opgericht. De drive in Cinema duurt drie dagen. De cinema stimuleert om te verblijven in de Gemeente Halderberge en dit eventueel te combineren met andere bezienswaardigheden, zoals het religieus-historische erfgoed. Er is een speciaal arrangement opgesteld met Hotel de Reiskoffer in Bosschenhoofd voor een diner + overnachting + ontbijt. Verder zijn er andere arrangementen opgesteld met Café Stroop ( Diner + Drive in Cinema Ticket) en de cockpit (Diner + Drive in Cinema Ticket) om de lokale ondernemingen in de omgeving te stimuleren.

Programmaonderdeel 3:
Door het aangaan van een samenwerking met een organisatie (Outdoor Cinema, Amsterdam), probeert de organisatie een professionele uitstraling te creëren. Outdoor Cinema organiseert op Vliegveld Texel het fenomenale concept de Fly-in Cinema. Door de strakke organisatie en prachtige locatie brengt dat elk jaar meer dan 200 bezoekers.

Programmaonderdeel 4:
Potentiële bedrijven bezoeken de Drive in Cinema, waardoor de kans er is om de locatie te laten zien voor Breda Airparc en voor de Gemeente Halderberge.

Programmaonderdeel 5:
Om de Drive in Cinema 2018 te organiseren is er een samenwerking aangegaan met diverse lokale ondernemers.

Programmaonderdeel 6:
De Drive in Cinema draagt bij aan de aantrekkelijkheid van de vestigings- en ondernemersklimaat van de gemeente.

Programmaonderdeel 8:
Vorig jaar was de Drive in Cinema een succesvolle editie. Het leefde bij de omgeving. Het doel is om dit jaarlijkse evenement te organiseren voor het creëren van draagvlak bij de omgeving.

Bijdrage aan de doelstellingen van de Economische visienota: het doel is om een toegevoegde waarde te bieden aan de omgeving.
Samenwerkingspartners: Outdoor cinema, Hotel de Reiskoffer, Café Stroop, Restaurant de Cockpit, Alcoprint
Relatie met andere projecten: de gemeente Halderberge streeft naar meer cultuur in de regio. Dit evenement is een culturele activiteit dat kan bijdragen aan de doelstellingen van de gemeente.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *