Vijf Halderbergse starters genomineerd

Rabobank Startersprijs Halderberge 2018
17 mei 2018
Aloysiusdag op het Jezuitenplein Oudenbosch
10 juli 2018

HALDERBERGE – Claire-Juliette Rousse van Flying Dutch Mom (Hoeven), Denise van der Donk van Foam pruiken en hoeden (Hoeven), Chantal Koevoets, Sabine en Joleine Thijs van Hapfabriek (Hoeven), Mandy Roovers van MANDY haarstyliste (Oudenbosch) en Bart Verschuren van Verschuren Groen (Oudenbosch) zijn genomineerd voor de Rabobank Startersprijs Halderberge 2018

Veel meer aanmeldingen
Door een recordaantal aanmeldingen en een grote diversiteit in de branches was de selectie voor André van Wesel en Arie Roodenburg (selectiecommissie) een uitdagende klus. Roodenburg: “Een aantal starters komt uit branches waar je niet aan denkt, zoals Foam pruiken en hoeden en Flying Dutch Mom (speenkoorden). Zij hebben een heel eigen stijl en product. Daarbij is de ene markt moeilijker te bereiken dan de andere en heb je een goed plan nodig. De professionaliteit van alle ondernemers heeft ons verrast. Uiteindelijk hebben we besloten om dit jaar vijf ondernemers te nomineren voor de Startersprijs. Deze starters voldoen het beste aan onze criteria, zoals kennis van de markt, visie, toekomstbestendigheid, etc. Het zal voor de jury dan ook een moeilijke keuze worden wie de Rabobank Startersprijs Halderberge 2018 gaat winnen.”

Startersevent
Het startersevent wordt gehouden voor alle ondernemers in Halderberge en vindt plaats op 4 oktober vanaf 19.00 uur in GT Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd. Voor de verkiezing presenteren de vijf genomineerden zich en spreekt Hans Kazan over de do’s & don’ts in het ondernemerschap. Aanmelden kan via www.startersprijshalderberge.nl. De toegang is gratis.

Bron: Startersprijs Halderberge
Fotocredit: Jeroen Vlug

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *